Utilitaţi si servicii asigurate in Sofimat - Logistic Park

PDF
Imprimare
Email

Pentru a avea acces la utilitatile si serviciile oferite de Sofimat – Logistic Park este necesara obtinerea de autorizatii si avize doar in situatii speciale.

Clientii Parcul Logistic SOFIMAT beneficiaza de toate utilitati si serviciile care exista in Sofimat – Logistic Park si care sunt necesare desfasurarii activitatii proprii:

Energie electrica (220/380V) : fiecare hala dispune de o putere instalata de 10 kVA, cu posibilitatea de extindere, la cerere, pina la 3 MW, in functie de solicitarile fiecarui client.

Gaz metan: 2 bransamente cu un debit de 160 mc/h (cu posibilitatea de extindere la cerere), conectate la reteaua de distributie a GDF Suez Energy Romania.

Canalizare: exista retea de canalizare apa menajera si retea de canalizare apa pluviala. Bransamente pentru apa menajera si industriala.

Comunicatii / internet: sunt asigurate servicii complete prin intermediul retelelor IT&C existente in zona.

Pachetul de servicii centralizate oferite cuprinde:

- control acces in incinta parcului logistic;

- securitate permanenta cu corp de paza profesionist si monitorizare cu camere video exterioare;

- iluminarea spatiilor exterioare pe timpul noptii;

- locuri pentru parcare, ce pot fi rezervate fiecarui client, in raport cu solicitarile adresate;

- curte interioara larga (suprafata de cca. 9000 mp), cu platforma betonata, ce permite accesul TIR in incinta, precum si stationarea mijloacelor de transport auto in conditii optime;

- usi de acces in hale, atat pietonale cat si sectionale industriale, de mari dimensiuni pentru TIR si introducerea utilajelor si liniilor de productie.

- utilaje moderne pentru incarcare si descarcare marfa: motostivuitoare Linde cu capacitati intre 3.5 tone si 8 tone si poduri rulante in incinta halelor cu capacitati intre 3.5 tone si 10 tone.

- spatii pentru birouri in incinta fiecarei hale ce pot fi adaptate si amenajate activitatii proprii fiecarui client. Spatiu aditional pentru birouri alocat intr-o cladire administrativa moderna, cu toate facilitatile asigurate;


Sofimat - Logistic Park are ca obiectiv permanent analiza si adaptarea la nevoile clientilor, in cadrul unui parteneriat pe termen mediu si lung. Atit gama de servicii cat si utilitatile din parc sunt adaptate si sunt actualizate continuu conform cerintelor partenerilor nostri.