Descoperiţi Sofimat - Logistic Park

Sofimat - Logistic Park este unul din liderii regionali in domeniul asigurarii suportului dezvoltarii afacerilor in parcuri logistice.

Sofimat - Logistic Park va ofera posibilitatea de a inchiria hale industriale, spatii de depozitare, spatii pentru productie, platforme betonate, cladiri administrative si birouri.

Aceste facilitati au fost dezvoltate de Sofimat - Logistic Park in Brasov pe str. 13 Decembrie 94-96 (Platforma Industriala Rulmentul) si in Ghimbav DE 301-305 (Platforma Industriala de Vest a Municipiului Brasov).

Locatiile in care a fost dezvoltat Sofimat – Logistic Park sunt preferate de o serie de investitori cu marci de renume international: Ina Schaeffer, Autoliv, Losan, Flenco East Europe, Vectra (constructor de drumuri si poduri), JF. Furnir, Holver.

Prin pozitionarea in centrul Romaniei, orasul Brasov, amplasamentul Sofimat – Logistic Parc este privilegiat din punct de vedere comercial, logistic si cultural fiind preferat de investitorii cunoscatori in implementarea si dezvoltarea afacerilor de success in Europa de Est.

Sofimat SRL a fost fondata in 2004 si este o societate cu capital integral privat.

Valoarea totala a capitalului social este de 2.783.730 RON.

Dezvoltarea parcului logistic s-a facut prin ample proiecte de investii derulate in perioada 2004 - 2010.
Investitiile au fost canalizate spre constructia de facilitati noi, modernizarea celor existente, cresterea confortului, a dotarilor si utilitatilor necesare derulari si gazduiriii afacerilor de succes intr-un cadru adecvat.

Toate acestea clasifica Sofimat - Logistic Park drept un parc logistic de nivel european.

Investitiile realizate si permanenta preocupare pentru satisfactia totala a clientilor nostrii au facut ca cifra de afaceri a Sofimat sa fie in permanenta pe un trend ascendent. Acest lucru este recunoscut si certificat si de Camera de Industrie Brasov prin diplomele acordate cu ocazia intocmirii topurilor anuale ale firmelor pe domenii de activitate.

Obiectivul Sofimat este satisfacerea totala a clientilor sai prin oferirea unor servicii administrative la standarde europene si executia unor lucrari de calitate, astfel incat clientii sai sa-si focalizeze atentia exclusiv asupra dezvoltarii si extinderii afacerilor proprii.

Sofimat - Logistic Park se adapteaza permanent dinamicii afacerilor clientilor sai si ofera acestora conditii optime pentru desfasurarea oricaror activitati de productie, depozitare, servicii, activitati administrative, etc.

Pentru a beneficia de un pachetul particularizat adresat dezvoltarii afacerilor oferit de Sofimat - Logistic Park va rugam sa ne contactati.

Echipa,
Sofimat - Logistic Park